youre printing partner

Transferdrukken

Transferdruk in Renswoude

Bij een transferdruk in onze drukkerij in Renswoude wordt er een afbeelding of logo op textiel geperst onder hoge druk en hoge temperaturen. Het resultaat is een prachtig bedrukt kledingstuk of bijvoorbeeld een bedrukte tas. Dankzij transferdruk kunt u de naamsbekendheid van uw onderneming vergroten door het uitdelen van leuke gadgets en andere giveaways met uw logo erop. Dankzij de specialistische apparatuur van DPF kunt u een afbeelding in iedere kleur of kleurcombinatie die u wenst laten drukken.

De voordelen van transferdruk

Transferdruk heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere druktechnieken, zoals zeefdrukken. Maak gebruik van voordelen als:

  • Bedrukkingen in alle denkbare kleuren;
  • Kan op vrijwel iedere ondergrond worden toegepast;
  • Geschikt voor zeer gedetailleerde afbeeldingen.

Transferdruk kan op verschillende manieren worden uitgevoerd zodat verschillende ondergronden kunnen worden bedrukt. Bij DPF in Renswoude is alle apparatuur én kennis aanwezig om dit goed te doen.

Weet u al wat u wilt laten bedrukken?

Heeft u er al over nagedacht wat voor promotiemateriaal u wilt laten bedrukken? En kiest u voor het bedrukken van uw logo? Of heeft uw bedrijf een pakkende slogan? Misschien is het een goed idee om hier eens samen over te brainstormen. Dat kan telefonisch via (+31)0318 575020. Het is ook mogelijk om langs te komen op de locatie van De Print Fabriek in Renswoude, zodat u optimaal kennis kunt maken met onze diensten.

Transferdruk door De Print Fabriek

Bij transferdruk wordt er een afbeelding of logo op textiel geperst onder hoge druk en hoge temperaturen. Het resultaat is een prachtig bedrukt kledingstuk of bijvoorbeeld een bedrukte tas. Dankzij transferdruk kunt u de naamsbekendheid van uw onderneming vergroten door het uitdelen van leuke gadgets en andere giveaways met uw logo erop. Dankzij de specialistische apparatuur van DPF kunt u een afbeelding in iedere kleur of kleurcombinatie du u wenst laten drukken.