youre printing partner

Transferdruk

Home » Transferdruk

Transferdruk in Renswoude

Bij een transferdruk in onze drukkerij in Renswoude persen we een afbeelding of logo op textiel onder hoge druk en temperaturen. Het resultaat is een prachtig bedrukt kledingstuk of bijvoorbeeld een bedrukte tas. Dankzij transferdruk vergroot u de naamsbekendheid van uw onderneming door leuke gadgets en andere giveaways met uw logo erop uit te delen. Dankzij de specialistische apparatuur van De Print Fabriek (DFP) drukt u een afbeelding af in iedere kleur of kleurcombinatie die u wenst.

De voordelen van transferdruk

Transferdruk is zeer geschikt voor het bedrukken van textiel en heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere druktechnieken, zoals zeefdrukken en lasergravering. Dit zijn voordelen als:

  • Bedrukkingen in alle denkbare kleuren
  • Op vrijwel iedere ondergrond
  • Geschikt voor zeer gedetailleerde afbeeldingen

Transferdruk kan op verschillende manieren worden uitgevoerd en zo kunnen verschillende ondergronden worden bedrukt. Bij De Print Fabriek in Renswoude beschikken we over alle apparatuur én kennis om dit goed te doen. We bieden ook andere diensten, zoals het graveren van metaal. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos!

Laat uw materiaal door ons bedrukken

Heeft u er al over nagedacht wat voor promotiemateriaal u wilt laten bedrukken? En kiest u voor het bedrukken van uw logo? Of heeft uw bedrijf een pakkende slogan? Wij bespreken dit graag met u en denken met u mee over alle mogelijkheden. Bel hiervoor naar (+31)0318575020 of stuur een e-mail naar info@dpf-printing.com. Het is ook mogelijk om langs te komen op onze locatie in Renswoude, zodat we u alles kunnen vertellen over onze diensten.

Transferdruk door De Print Fabriek

Bij transferdruk wordt er een afbeelding of logo op textiel geperst onder hoge druk en hoge temperaturen. Het resultaat is een prachtig bedrukt kledingstuk of bijvoorbeeld een bedrukte tas. Dankzij transferdruk kunt u de naamsbekendheid van uw onderneming vergroten door het uitdelen van leuke gadgets en andere giveaways met uw logo erop. Dankzij de specialistische apparatuur van DPF kunt u een afbeelding in iedere kleur of kleurcombinatie du u wenst laten drukken.

DPF Printing