youre printing partner

digitaalprinten

Digitaal printen in Renswoude

Wil je digitaal printen en zoek je daarvoor de allerbeste oplossing? Kies dan voor De Print Fabriek (DPF). Hier kan bijna alles wat je zoekt qua drukwerk, digitaal geprint worden. Onze experts gaan met jouw opdracht aan de slag en binnen 3 tot 5 werkdagen wordt alles geleverd.

Met digitaal printen is bijna alles mogelijk

Met digitaal printen kunnen alle vlakke of licht gebogen vlakken bedrukt worden. Dit maakt de mogelijkheden heel uitgebreid! De printers printen rechtstreeks op het product wat ook nog eens geen verspilling van inkt oplevert. Alles wordt full-color geprint in een zeer hoge resolutie.

De voordelen van digitaal printen:

  • Zeer heldere kleuren
  • Scherpe weergave
  • Logo’s worden perfect op het artikel weergegeven

Digitaal printen is ideaal voor kleine opdrachten

Digitaal printen bij DPF in Renswoude is ideaal voor opdrachten met een kleine oplage of drukwerk dat gepersonaliseerd moet worden, zoals het drukken van Doppers. Ook voor drukwerk dat haast heeft, is digitaal printen de ideale oplossing. Vooral bij kleinere oplages (tot ongeveer 50 stuks) is het voordelig om te kiezen voor digitaal te printen. Er namelijk geen sprake van hoge opstartkosten en doordat er geen drukplaten gemaakt hoeven te worden, is het een snelle manier van drukken. Uiteraard kan je ook voor andere technieken, zoals lasergravering en transferdruk, bij ons terecht.

DPF is jouw ideale digitale drukker

Bij DPF kun je al jouw verschillende soorten drukwerk met een gerust hart uitbesteden. We beheersen verschillende technieken zoals lasergraveren, tampondruk, transferdruk en digitaal printen. Neem voor meer informatie snel contact op via het telefoonnummer +31 (0)318 575020.