youre printing partner

digitaal printen

Digitaal printen in Renswoude

Wilt u digitaal printen en zoek t u daarvoor de allerbeste drukkerij in Renswoude of omgeving? Kies dan voor De Print Fabriek. Wij printen alles wat u zoekt; of het nu gaat om pennen of bijvoorbeeld sleutelhangers. Onze experts gaan met uw opdracht aan de slag en binnen drie tot vijf werkdagen wordt uw printwerk geleverd.

Met digitaal printen is bijna alles mogelijk

Met digitaal printen is het mogelijk om alle vlakke of licht gebogen vlakken te bedrukken. Hierdoor zijn de mogelijkheden bijna eindeloos! De printers van onze drukkerij nabij Barneveld printen rechtstreeks op het product, wat ook nog eens inktbesparing oplevert. Alles wordt fullcolor geprint in een zeer hoge resolutie. De voordelen van deze techniek zijn:

De voordelen van digitaal printen:

  • Zeer heldere kleuren
  • Scherpe weergave
  • Logo’s worden perfect op het artikel weergegeven

De ideale printtechniek voor kleine opdrachten

Heeft u opdrachten met kleine oplage (tot 50 stuks) of drukwerk dat gepersonaliseerd moet worden, zoals het drukken van visitekaartjes of enveloppen? Dan is digitaal printen ideaal! Ook voor drukwerk dat met spoed geleverd moet worden, staan we voor u klaar bij De Print Fabriek in Renswoude. Bij deze techniek is er namelijk geen sprake van hoge opstartkosten en doordat er geen drukplaten gemaakt hoeven te worden, gaat het printen een stuk sneller. Uiteraard bieden we ook andere technieken, zoals lasergravering. Ook voor transferdruk kunt u bij ons terecht.

Kies uw ideale drukker

Aan ons besteedt u al uw verschillende soorten drukwerk met een gerust hart uit. We beheersen verschillende technieken zoals, tampondruk, en digitaal printen. Neem voor meer informatie snel contact met ons op via het telefoonnummer (+31)0318575020 of stuur een e-mail naar info@dpf-printing.com.

DPF Printing