Metaal graveren

Hoge kwaliteit drukwerk

{

Duidelijk en eerlijk advies

Snelle levering

Metaal graveren

Als je producten van metaal wil laten graveren, neem dan contact op met De Print Fabriek (DPF) in Renswoude. Wij zijn een drukkerij die vele technieken beheerst zoals lasergraveren, tampondruk, transferdruk en digitaal printen. We kunnen vrijwel alle materialen bedrukken dus ook je opdracht voor het graveren van metaal kun je gerust aan ons over laten.

De voordelen van lasergraveren bij de bewerking van metaal

Metaal graveren met een laser is een erg nauwkeurige en schone manier van werken met metaal. Bij DPF kunnen we bijvoorbeeld heel precies en duidelijk serienummers, codes en logo’s in de maximale resolutie aanbrengen op producten. Metaal graveren met een laser is bovendien contactloos; het metaaloppervlak wordt hierdoor niet beschadigd. Het is dus ook heel geschikt voor het laten maken van bijvoorbeeld naamborden, huisnummers of typeplaatjes.

Uiterst precies metaal laten graveren

Lasergraveren is een succesvolle manier voor het graveren van metalen, vanwege de duurzaamheid en het feit dat het materiaal niet wordt beschadigd. De volgende metaalsoorten zijn onder andere geschikt voor lasergraveren:

  • Aluminium
  • Goud
  • Koper
  • Zilver

Meer informatie over metaal laten graveren? Bel naar DPF in Renswoude!

Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden van het laten graveren van metaal? Neem dan contact op met DPF op telefoonnummer +31 (0)318 575020 en laat je uitgebreid informeren door onze experts.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid