Laser engraving

Bij DPF kunt u nu ook metalen relatiegeschenken laten graveren. Met een laser wordt er een boodschap of reliëf in uw relatiegeschenken gegraveerd. Leuk als alternatief voor het bedrukken van promotiematerialen. Voor het graveren van relatiegeschenken kunt u een offerte aanvragen door contact op te nemen met De Print Fabriek.

U kunt verschillende metalen relatiegeschenken laten graveren bij DPF

Geef uw bedrijf een boost door op een slimme manier gebruik te maken van relatiegeschenken. Door deze te laten graveren door DPF wordt de naam van uw bedrijf bij veel potentiele klanten onder de aandacht gebracht. Laat bijvoorbeeld metalen pennen graveren of ga nog een stapje verder. Tegenwoordig wordt er veel met awards gewerkt. Daarom kunt u voor uw onderneming een award in het leven roepen, bijvoorbeeld op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Kies dan voor een award van metaal en laat deze graveren met uw eigen logo.

Kom langs of bel om de opties door te nemen

DPF houdt graag rekening met uw wensen. Daarom nodigen we u uit om contact op te nemen of om langs te komen op locatie om opties door te spreken die passen bij wat u voor ogen heeft. De Print Fabriek is gevestigd in Renswoude aan de Molenstraat 25. Bellen doet u via telefoonnummer (+31)0318 575020.