your printing partner

lasergraveren

Home » Lasergravering

 

Lasergraveren op metaal en hout.

Lasergraveren is een mooie en relatief nieuwe techniek voor het bedrukken van (metalen) producten met teksten of afbeeldingen. Bij lasergraveren brengt een laser een permanente, verdiepte gravure aan die onuitwisbaar is. Door de precisie waarmee de laser kan worden aangestuurd, werken we heel nauwkeurig en is de kwaliteit van de gravure hoog. Bij De Print Fabriek in Renswoude kunt u uiteraard ook terecht voor deze bijzondere druktechniek.

De eindeloze mogelijkheden van lasergraveren

Bij lasergraveren brengen we rechtstreeks een tekst of afbeelding op een materiaal of voorwerp aan. Hierdoor is er dus geen dragermateriaal als bijvoorbeeld een sticker nodig. De techniek is nauwkeurig, schoon, duurzaam en milieuvriendelijk. Met lasergraveren geeft u relatiegeschenken een enorm luxe uitstraling, maar deze techniek is ook geschikt als u bijvoorbeeld een award wilt laten maken.

Vakwerk van een specialist

Deze techniek wordt gebruikt om producten een individueel ontwerp of een persoonlijk tintje te geven. Omdat de laserstraal een zeer kleine diameter heeft, wordt de tekst of het logo perfect op het materiaal aangebracht. Bij De Print Fabriek leveren we altijd de beste kwaliteit, dus voor deze techniek en ander werk kunt u met een gerust hart op ons vertrouwen. Wilt u bijvoorbeeld textiel laten bedrukken bij ons nabij Ede? Ook daar draaien we onze hand niet voor om!

Bel ons en ontdek alle mogelijkheden

We geven u graag meer uitleg over onze andere diensten, zoals tampondruk en industrieel drukwerk. Aangezien iedere opdracht voor lasergraveren of ander drukwerk verschillende vereisten heeft, stellen we een offerte op maat voor u op. Bel hiervoor naar (+31)0318575020 of stuur een e-mail naar info@dpf-printing.com. U bent ook van harte welkom om langs te komen bij ons in Renswoude.

DPF Printing