your printing partner

lasergraveren

 

Lasergraveren op metaal en hout.

Lasergraveren is een mooie en relatief nieuwe techniek voor het bedrukken van (metalen) producten zoals relatiegeschenken met teksten of afbeeldingen. Bij lasergraveren brengt een laser een permanente verdiepte gravure aan die onuitwisbaar is. Door de precisie waarmee de laser kan worden aangestuurd, kan er heel fijn gewerkt worden en is de kwaliteit van de gravure enorm hoog. Bij De Print Fabriek (DPF) kan je uiteraard ook terecht voor deze bijzondere druktechniek.

De mogelijkheden van lasergraveren zijn bijna eindeloos!

Bij lasergraveren wordt er rechtstreeks een tekst of afbeelding op een materiaal of voorwerp aangebracht. Hierdoor is er dus geen dragermateriaal als bijvoorbeeld een sticker nodig. De techniek is nauwkeurig, schoon, duurzaam en milieuvriendelijk. Met lasergraveren kan je relatiegeschenken een enorm luxe uitstraling geven of bijvoorbeeld een award laten maken.

Lasergraveren door de specialist in Renswoude

Lasergraveren wordt gebruikt om producten een individueel ontwerp of een persoonlijk tintje te geven. Omdat de laserstraal een zeer kleine diameter heeft, wordt je tekst of logo perfect op het materiaal aangebracht. Bij DPF leveren we altijd de allerhoogste kwaliteit, dus ook voor deze techniek kan je met een gerust hart op ons vertrouwen. 

Bel ons voor de mogelijkheden van lasergraveren

Aangezien iedere opdracht voor lasergraveren verschillende vereisten heeft, kun je voor een offerte of meer informatie bellen naar +31 (0)318 575020 of langskomen in Renswoude. We geven je graag meer uitleg! Ook voor meer informatie over onze andere diensten, zoals tampondruk, transferdruk en digitaal printen, kun je bij ons terecht.