Tampondruk

Tampondrukken is erg arbeidsintensief.
Het product wordt uitgepakt, De pers wordt ingesteld
een mal wordt gemaakt en daana wordt het stuk voor stuk onder de tampon gelegd
om bedrukt te worden, waarna de bedrukking 24 uur nodig heeft om te drogen.

Tampondrukkerij

Bij tampondrukkerij DPF kunt u terecht voor het bedrukken van verschillende objecten. Dankzij de indirecte manier van drukken kan deze tampondrukkerij op vrijwel ieder object uw logo of een andere afbeelding afdrukken. Ideaal natuurlijk voor promotiemateriaal waarmee u handig reclame kunt maken voor uw bedrijf.

Wat kan tampondrukkerij DPF voor u betekenen?

De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos bij DPF. Aangezien mensen hoofdzakelijk visueel zijn ingesteld, is de manier waarop u producten presenteert erg belangrijk. DPF heeft als tampondrukkerij alles in huis om ieder product van een opdruk te voorzien. Denk daarbij aan artikelen als:

  • Pennen;
  • USB-sticks;
  • Sleutelhangers;
  • Aanstekers.

Dit zijn producten die makkelijk in grote oplagen te bedrukken zijn en vanwege het grote aantal brengt u uw bedrijf in no-time bij uw doelgroep onder de aandacht. Heeft u een ander idee? Of wilt u wat advies over de mogelijkheden? De experts van DPF helpen u er graag mee!

Vraag om advies of kom langs!

Voordat u een artikel in grote hoeveelheden gaat laten bedrukken wilt u natuurlijk wel weten dat u daarmee de beoogde doelgroep aanspreekt. En dan is er nog de kwestie van wat u op deze artikelen laat drukken. Voor advies en professionele ondersteuning kunt dan ook contact opnemen met DPF via het volgende telefoonnummer: (+31)0318 575020. Komt u liever langs? U bent van harte welkom in Renswoude!