your printing partner

tampondrukkerij

Home » Tampondruk

In onze tampondrukkerij in Renswoude:

  • Profiteert u van een hoge resolutie en een scherp resultaat
  • Is tampondruk geschikt voor geprofileerde of gekromde oppervlakken.
  • Is tampondruk geschikt voor meerkleurige afdrukken.
  • Is de tampondruk ideaal voor give relatiegeschenken van kunststof.

Wat kan onze tampondrukkerij in Renswoude voor u betekenen?

Bij tampondrukkerij De Print Fabriek in Renswoude kunt u terecht voor het bedrukken van verschillende objecten. Dankzij de indirecte manier van drukken kan deze tampondrukkerij op vrijwel ieder object uw logo of een andere afbeelding afdrukken. Ideaal natuurlijk voor promotiemateriaal waarmee u handig reclame kunt maken voor uw bedrijf

Vele mogelijkheden

De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos bij onze drukkerij nabij Wageningen. Aangezien mensen hoofdzakelijk visueel zijn ingesteld, is de manier waarop u producten presenteert erg belangrijk. De Print Fabriek in Renswoude heeft als tampondrukkerij alles in huis om ieder product van een opdruk te voorzien. Denk daarbij aan artikelen als: pennen, USB-sticks, sleutelhangers, aanstekers.

Neem contact met ons op

Dit zijn producten die makkelijk in onze tampondrukkerij in grote oplagen te bedrukken zijn en vanwege het grote aantal brengt u uw bedrijf in no-time bij uw doelgroep onder de aandacht. Heeft u een ander idee? Of wilt u wat advies over de mogelijkheden die onze tampondrukkerij biedt? Onze experts helpen u er graag mee! Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar (+31)0318575020 of stuur een e-mail naar info@dpf-printing.com. Ook over onze andere diensten informeren we u graag.

DPF Printing