Digitaal printen op stof

Hoge kwaliteit drukwerk

 
{

Duidelijk en eerlijk advies

 

Snelle levering

 

Digitaal printen op stof in Renswoude

Digitaal printen op stof vraagt om specialistische printapparatuur, en die vindt u bij de professionals van De Print Fabriek, in Renswoude. Door gebruik te maken van speciale UV-inkt kunt u uw logo of een ander beeld digitaal op stof laten printen. Leuk voor een relatiegeschenk of als promotiemateriaal voor uw bedrijf! Neem vooral contact op wanneer u gebruik wilt maken van de diensten van DPF.

Uw eigen ontwerp digitaal laten printen op stof

Het leuke van digitaal printen op stof is dat u een geheel eigen ontwerp kunt gebruiken. Daarmee worden echt originele producten gegarandeerd. De Print Fabriek in Renswoude kan voor u ieder ontwerp digitaal printen op alle vlakke oppervlakken van stof. Denk daarbij aan T-shirts of tassen. Ook licht geboden oppervlakken kunnen middels deze techniek worden bedrukt. Denk bijvoorbeeld aan een kussentje voor in het vliegtuig. Zo zet u meteen uw bedrijf in de schijnwerpers.

Neem contact op met onze drukkerij in Renswoude om de mogelijkheden te bespreken

U kunt de mogelijkheden bespreken door contact op te nemen met onze drukkerij. Ook als u uw ontwerp op andere oppervlakken of materialen wilt laten afdrukken, is De Print Fabriek u graag van dienst. Natuurlijk kunt u ook altijd even op de koffie komen op onze locatie in Renswoude. Voor telefonisch contact kunt u bellen naar (+31)0318575020 of een e-mail sturen naar info@dpf-printing.com.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid