Bedrukken ede

Hoge kwaliteit drukwerk

{

Duidelijk en eerlijk advies

Snelle levering

Home » Bedrukken Ede

Materiaal laten bedrukken nabij Ede

De Print Fabriek in Renswoude is een drukkerij waar we uw drukwerkopdrachten met plezier bedrukken in de buurt van Ede. Of het nu gaat om katoen bedrukken, digitaal printen of lasergraveren: we draaien onze hand er niet voor om. Zoekt u in de omgeving van Ede dé drukkerij om uw producten te laten bedrukken, kies dan voor ons! We zijn gevestigd in Renswoude, vlak bij de N224.

Digitaal bedrukken op stof bij een drukkerij in de regio Ede

De Print Fabriek is een drukkerij in de omgeving van Ede die u de mogelijkheid biedt om digitaal stof te laten bedrukken. We bezitten hiervoor specialistische printapparatuur. Door gebruik te maken van speciale UV-inkt kunt u uw (bedrijfs)logo of een ander beeld digitaal op stof laten printen. Voor het laten bedrukken van een relatiegeschenk of promotiemateriaal in de regio Ede, kiest u voor ons!

Stoffen laten bedrukken in de regio Ede

Digitaal printen op katoen en andere stoffen is een nieuwe en opkomende druktechniek. Met digitaal printen kunnen afbeeldingen direct in fullcolor op stof geprint worden. Doordat er met hoge resolutie gewerkt wordt, zijn de afbeeldingen ongeëvenaard qua scherpte en detail. We zijn een drukkerij in de omgeving van Ede die deze prachtige techniek aanbiedt.

Transferdruk

Een andere gebruikte techniek is transferdruk: er wordt dan onder hoge druk en hoge temperaturen een afbeelding of logo op stof geperst. Dankzij transferdruk vergroot u bijvoorbeeld de naamsbekendheid van je onderneming door het uitdelen van leuke gadgets met het logo van uw bedrijf erop. Elk ontwerp kan door ons geprint of gedrukt worden op alle vlakke oppervlakken van stof. Het leuke hiervan is dat u een geheel eigen ontwerp kunt gebruiken waardoor je een uiterst origineel product krijgt.

Kies voor de beste drukkerij in de omgeving van Ede

Wilt u graag geïnformeerd worden over onze mogelijkheden op het gebied van materialen bedrukken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (+31)0318575020 of door een e-mail te sturen naar info@dpf-printing.com. We leggen u alles graag haarfijn uit.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DPF Printing