Bedrukken Ede

Hoge kwaliteit drukwerk

{

Duidelijk en eerlijk advies

Snelle levering

Bedrukken Ede

De Print Fabriek (DPF) in Renswoude is een drukkerij in de buurt van Ede waar je voor al je drukwerkopdrachten terecht kunt. Of het nu gaat om textiel bedrukken, digitaal printen of lasergraveren: we draaien onze hand er niet voor om. Dus zoek je in de omgeving van Ede hét adres om je producten te laten bedrukken, kies dan voor DPF! We zijn gevestigd in Renswoude, vlakbij de N224 dus prima bereikbaar.

Digitaal printen op stof bij een drukkerij in de regio Ede

DPF is een drukkerij in de omgeving van Ede die je de mogelijkheid biedt om digitaal textiel te laten bedrukken. We bezitten hiervoor specialistische printapparatuur. Door gebruik te maken van speciale UV-inkt kan je je (bedrijfs)logo of een ander beeld digitaal op stof laten printen. Voor het laten bedrukken van een relatiegeschenk of promotiemateriaal in de regio Ede, kies je voor DPF!

Textiel laten bedrukken in de regio Ede

Digitaal printen op textiel is een nieuwe en opkomende druktechniek. Met digitaal printen op textiel kunnen afbeeldingen direct full color op stof geprint worden. Doordat er met hoge resolutie gewerkt wordt, zijn de afbeeldingen ongeëvenaard qua scherpte en detail. DPF is een drukkerij in de omgeving van Ede die deze prachtige techniek om textiel te bedrukken aanbiedt.

Transferdruk op textiel

Een andere gebruikte techniek voor textiel is transferdruk: er wordt dan onder hoge druk en hoge temperaturen een afbeelding of logo op stof geperst. Dankzij transferdruk kan je bijvoorbeeld de naamsbekendheid van je onderneming vergroten door het uitdelen van leuke gadgets met het logo van je bedrijf erop. Elk ontwerp kan door ons geprint of gedrukt worden op alle vlakke oppervlakken van stof. Het leuke hiervan is dat je een geheel eigen ontwerp kunt gebruiken waardoor je een uiterst origineel product krijgt.

De beste optie voor een drukkerij rond Ede

Wil je graag geïnformeerd worden over onze mogelijkheden op het gebied van textiel bedrukken? Neem dan contact op met DPF op nummer +31 (0)318 575020 en we leggen je alles graag haarfijn uit.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid